Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jóslások, tesztek online - mágia képes leírás - Mágikus eszközök és varázslatok.tlap.hu
részletek »

Jóslások, tesztek online - mágia - Mágikus eszközök és varázslatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magia.tlap.hu » Jóslások, tesztek online - mágia
Keresés
Találatok száma - 3 db
Asztronet

Asztronet

Hatalmas gyűjtemény azonnali és ingyenes online jóslásokból! Ha szükségét érzed, hogy gyorsan választ kapj a téged foglalkoztató kérdésre, keresd fel az oldalt és válassz egy szimpatikus jóslási formát! Persze, ne feledd: ez csak egy eszköz, az életedet magadnak kell rendbe tenni!

Jóska Jósda eldöntendő kérdésekhez

Jóska Jósda eldöntendő kérdésekhez

Az oldalon rátalálhatsz (emelt díjas hívással elérhető) jósokra, akik azonnal választ adnak a téged érdeklő kérdéseidre. Még izgalmasabb játék, hogy különféle programok, színes kis jósjátékok is vannak (ingyenesen) az oldalon, mint - Jóska Jósda, ahol az eldöntendő kérdéseidre kaphatsz választ, - Harmónia színjósda, ami egy ősi keleti jósjátékon alapszik, és roppant egyszerű a használata, - Hapci naptár, hapci jóslás, amiből megtudhatod, mit jelent, ha most tüsszentettél? - Szerelmi kötés - a kalkulátor kiszámolja kapcsolatotok sikerének valószínűségét, - Önismereti jóslat - ha őszinte vagy, ez a teszt az igazat fogja mondani, - és a az izgalmas Szex-teszt. Jó szórakozást kívánok! De közben ne feledd: ezek csak programok, nem egyenértékű a válaszuk egy beavatott személy válaszával! Tekintsd annak, ami: játéknak!

Jóslás Angyalkártyával

Jóslás Angyalkártyával

Angyalok márpedig vannak. Van, aki aranyfürtös kis puttóknak képzeli őket, mások kecses, szárnyas lényeknek, de a lényeg ugyanaz: ha erősen hiszünk bennük, akkor segítenek, kerüljünk akár bajba, álljunk akár egy nehéz döntés előtt. Az angyalkártyán keresztül most neked üzenhetnek.

Tuti menü