Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jóslások, tesztek online - mágia képes leírás - Mágikus eszközök és varázslatok.tlap.hu
részletek »

Jóslások, tesztek online - mágia - Mágikus eszközök és varázslatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magia.tlap.hu » Jóslások, tesztek online - mágia
Keresés
Találatok száma - 4 db
Asztronet

Asztronet

Hatalmas gyűjtemény azonnali és ingyenes online jóslásokból! Ha szükségét érzed, hogy gyorsan választ kapj a téged foglalkoztató kérdésre, keresd fel az oldalt és válassz egy szimpatikus jóslási formát! Persze, ne feledd: ez csak egy eszköz, az életedet magadnak kell rendbe tenni!

Jóska Jósda eldöntendő kérdésekhez

Jóska Jósda eldöntendő kérdésekhez

Az oldalon rátalálhatsz (emelt díjas hívással elérhető) jósokra, akik azonnal választ adnak a téged érdeklő kérdéseidre. Még izgalmasabb játék, hogy különféle programok, színes kis jósjátékok is vannak (ingyenesen) az oldalon, mint - Jóska Jósda, ahol az eldöntendő kérdéseidre kaphatsz választ, - Harmónia színjósda, ami egy ősi keleti jósjátékon alapszik, és roppant egyszerű a használata, - Hapci naptár, hapci jóslás, amiből megtudhatod, mit jelent, ha most tüsszentettél? - Szerelmi kötés - a kalkulátor kiszámolja kapcsolatotok sikerének valószínűségét, - Önismereti jóslat - ha őszinte vagy, ez a teszt az igazat fogja mondani, - és a az izgalmas Szex-teszt. Jó szórakozást kívánok! De közben ne feledd: ezek csak programok, nem egyenértékű a válaszuk egy beavatott személy válaszával! Tekintsd annak, ami: játéknak!

Jóslás Angyalkártyával

Jóslás Angyalkártyával

Angyalok márpedig vannak. Van, aki aranyfürtös kis puttóknak képzeli őket, mások kecses, szárnyas lényeknek, de a lényeg ugyanaz: ha erősen hiszünk bennük, akkor segítenek, kerüljünk akár bajba, álljunk akár egy nehéz döntés előtt. Az angyalkártyán keresztül most neked üzenhetnek.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Melyik jósláshoz van érzéked?

Melyik jósláshoz van érzéked?

Rengeteg jóslási technika és módszer létezik arra, hogy a jövőt kifürkészhessük. A sok módszer közül most kiderítheted, hogy melyikhez van a legjobb érzéked. Biztos, te is jósoltál már magadnak, és az is valószínű, hogy többféle módszert is kipróbáltál.Ez a teszt abban segít, hogy el tudd dönteni, melyik jóslási technika passzol a személyiségedhez a legjobban, azaz melyik által kaphatod meg legérthetőbben a válaszokat.

Tuti menü